De voordelen van Sunshower

Met een Sunshower haalt u al het goede van de zon naar binnen en u profiteert ervan wanneer u geniet van uw dagelijkse douche. Alle vier de uitvoeringen van de Sunshower zijn zo ontworpen, dat ze veilig in natte ruimtes, zoals de douche, geplaatst kunnen worden. Als u eenmaal het genot van de Sunshower heeft ervaren, wil u nooit meer anders. Waarom douchen met een Sunshower dan zo fijn is? Hieronder staan alle voordelen van dit innovatieve product op een rijtje.

Voordelen van infrarood licht

Alle vier de verschillende Sunshowers beschikken over een infraroodfunctie. Infrarood licht heeft op verschillende manieren een positieve uitwerking op het lichaam.

Infrarood licht ontspant.
Het warme licht dringt door tot diep in de huid en verwarmt zo de spieren. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Ook ideaal voor snel herstel na een zware inspanning of sportprestatie!

Infrarood licht stimuleert de bloedsomloop.
Koude voeten en handen, vermoeidheid en een grauwe huid kunnen het gevolg zijn van een slechte bloedsomloop. Het warme licht van de Sunshower zorgt voor een verbeterde bloedsomloop. U zult merken dat u hierdoor beter in uw vel zit.

Infrarood licht verlicht pijn.
Doordat het warme licht spieren en gewrichten verwarmt, verdwijnen stijfheid en pijn. Veel mensen met spier- en gewrichtspijn ondervinden baat bij het gebruik van de Sunshower.


Voordelen van UV-licht

De Sunshower Combi White en Sunshower Deluxe White beschikken naast de infraroodfunctie ook over een UV-functie. De UV-lampen geven een veilig en gezonde dosis UV-licht. De voordelen hiervan zijn als volgt:

UV-licht stimuleert de aanmaak van Vitamine D
Onder invloed van UV-licht kan het lichaam zelf vitamine D aanmaken in de huid. Dagelijks gebruik van de Sunshower zorgt binnen enkele maanden voor een gezond vitamine D niveau.

UV-licht geeft energie.
Een gezond vitamine D niveau heeft een heel aantal positieve effecten op het lichaam. Het zorgt er onder andere voor u zich energieker voelt.

UV-licht geeft een gezonde kleur.
Onder invloed van ultraviolette straling verkleurd de huid. De gezonde dosis UV-licht van Sunshower zorgt dan ook voor een mooie teint. Zo wordt uw huid op een verantwoorde manier voorbereid op de zomerzon.


Nog niet overtuigd van de fantastische werking van de Sunshower?

Kom hem uitproberen in onze showroom en overtuig uzelf! Maak hier een afspraak.